Esittelyssä Wooler!

Esittelyssä Wooler!

Wooler, vuonna 2021 perustettu, on tuonut markkinoille innovatiiviset ja laadukkaat hevosvarusteet, jotka on suunniteltu erityisesti huomioiden hevosten tarpeet ja omistajien toiveet. Woolerin tarina alkoi hurahtaneiden hevosihmisten intohimosta luoda jotain ainutlaatuista ja korkealaatuista.

Woolerin Alku ja Kehitys

Woolerin tarina sai alkunsa vuonna 2021, kun brändi esitteli ensimmäisen tuotteensa pitkillä tallisuojilla Kunkkareissa 2021. Siitä lähtien Wooler on kasvanut ja kehittynyt huimasti, ja marraskuussa 2023 tuotteet siirtyivät VILLAgen alle.

Laaja Tuotevalikoima

Alusta asti Wooler on panostanut tuotteidensa monipuolisuuteen ja laatuun. Nykyään Woolerin valikoimasta löytyy jo kuusi erilaista tuotetta, jotka on suunniteltu huolella ja tarkkuudella. Brändin ylpeydenaiheisiin kuuluvat erityisesti hevosten uniongelmista kärsiville suunnitellut polvisuojat, jotka tarjoavat tehokasta suojaa ja mukavuutta.

Suomalainen Design ja Valmistus

Wooler on vahvasti sitoutunut suomalaiseen osaamiseen ja laatuun. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja ne ommellaan huolella valituissa käsityöpajoissa, tällä hetkellä Porvoossa. Brändi on ylpeä siitä, että myös materiaalit tilataan Suomesta, mikä takaa paitsi tuotteiden laadun myös paikallisen talouden tukemisen.

Ainutlaatuiset Materiaalit ja Suunnittelu

Woolerin tuotteiden ainutlaatuisuus piilee niin niiden materiaaleissa kuin suunnittelussa. Neopreeni ja tekninen verkko ovat päämateriaalit, jotka tarjoavat sekä joustavuutta että kestävyyttä. Tallisuojissa käytetty paksumpi tukikerros varmistaa, että suojat pysyvät ryhdikkäinä ja suojaavat hevosta tehokkaasti.

Erityistä huomiota ansaitsee myös Woolerin padit, joita on saatavilla kahdessa eri paksuudessa: 0,5 cm ja 1 cm (light/max). Tämä mahdollistaa hevosen omistajille valita juuri heidän hevosensa tarpeisiin sopivan pehmustetason.

Vastuullisuus Villatuotteissa

Wooler on ottanut osaa suomalaiseen villaperinteeseen käyttämällä samoja hukkavillalähteitä Etelä-Pohjanmaalta kuin suosittu VILLAge villapatjojen valmistaja. Tämä ei ainoastaan vähennä hukkavillan määrää ympäristössä vaan myös yhdistää perinteen ja innovaation Woolerin tuotteissa.

Wooler on todellinen osoitus suomalaisesta laadusta ja huolenpidosta hevosten hyvinvoinnista. Tutustu heidän tuotteisiin Talliputiikin verkkokaupassa, ja anna hevosesi kokea uusi taso suojien ja varusteiden laadussa. 

Back to blog