Laura ja Hela's Estrella testaavat Limobits kuolaimia

Laura ja Hela's Estrella testaavat Limobits kuolaimia

Laura testasi Sipsi -hevosellaan Limobits kuolaimia kahden viikon ajan. Kysyimme, mitä he olivat ratsukkona mieltä kuolaimista ja kuinka kokivat kuolaimien käytön. 

Miten tuote vastasi odotuksia?

Hyvin! Kuolaimista löytyi kattavasti tietoa talliputiikin nettisivuilla, joihin ehdin tutustua ennen kokeilua.

 

Mitä odotuksia olit asettanut tuotteelle?

Kuulin Limobits kuolaimista ensi kertaa Instagram kyselyn kautta, johon hevoseni hieroja vastasi ja suositteli yhtä Limobits kuolainta. Hieroja on opiskellut hevosten anatomiaa paljon ja tuntee hevoseni läpikotaisin, joten luotan hänen ehdotuksiinsa 100%! Odotin kuolaimen materiaalin ja muotoilun olevan innovatiivinen ja hevosystävällinen.

 

Oliko tuotteen hankinnalle/kokeilulle jokin erityinen syy tai tavoitteena ratkaista jokin ongelma?

Kyllä. Hevoseni on herkkäsuisin ja herkkäsuupielisin hevonen johon olen koskaan törmännyt, joten sopiva kuolain oli edelleen etsinnässä. Metalliset kuolaimet toimivat vähän käytettynä, mutta jokapäiväisessä käytössä saattavat ärsyttää hevosen suupieliä. Ennen käytössä ollut synteettinen kuolain oli suupielille hyvä, mutta hevonen puri siihen kiinni. Halusin löytää metallisen kuolaimen rinnalle synteettisen kuolaimen, joka on hellä suupielille ja suulle❤️

 

Mistä pidit eniten tuotteessa? Yllättikö jokin tuotteen kokeilussa?

Pidin kuolaimissa erityisesti suupieliä vasten olevasta osasta, näin herkän hevosen omistajana. :) Kuolainten päädyt ovat pyöristetyt ja muotoiltu tavalla, joka ei vaurioita suupieliä. Olin ehdottomasti yllättynyt ensimmäisen ratsastuksen jälkeen siitä, kuinka hyvältä hevosen suupielet näyttivät, ja tavallista punoitusta ei ollut lainkaan havaittavissa!

 

Miten hevonen reagoi kokeilun alussa entä hetken kokeilun jälkeen?

Hevonen oli alkuun vähän hämmentynyt, joka on normaalia täysin uutta kuolainta kokeillessa. 😄 Nopeasti kuitenkin tottui kuolaimeen ja tasottui tuntumalle enemmän joka ratsastuksella. Usein kuolaimia kannattaa kokeilla muutaman kerran, ennen kun tekee lopullisen päätöksen.

 

Miten vertailisit tätä tuotetta tai miten se eroaa muista?

Olen kokeillut vain yhden eri brändin synteettistä kuolainta. Etenkin Limobits sensitive type kuolainten suupieli osa on mielestäni omanlaatuinen ja innovatiivinen, enkä ole vastaavaan ennen törmännyt. Malli- ja materiaalivariaatioita on suuri valikoima, josta varmasti löytyy jokaiselle jotain.

 

Suositteletko muita kokeilemaan samaa tuotetta?

Ehdottomasti! Suosittelisin muita kokeilemaan niin monia kuolaimia kun on mahdollista. Hevosten suun hyvinvointi vaatii kuolainten vaihtelua, jotta kuolaimista aiheutuva paine ei sijoitu joka ratsastuksella samaan kohtaan. Limobits kuolaimet ovat suunniteltu poistamaan kaiken paineen hevosen suusta, joten voin hyvillä mielin suositella muita kokeilemaan.

Back to blog