Brodeeraus

Tarjoamme brodeerausmahdollisuutta Talliputiikin tarjoamiin ratsastajan takkeihin sekä hevosten satulahuopiin. Yhteistyökumppanimme tarjoaa edistyksellisen kirjontakoneen, joka pystyy kirjomaan kaikkea niin yksinkertaisista nimistä monimutkaisiin logoihin ja kuviin kaikissa sateenkaaren väreissä. Se on myös nopea tehdä! Teemme mielellämme sekä suurempia tilauksia, kuten seuratakkeja että pienempiä tilauksia sovitulla toimitusajalla.

Brodeeraus on kestävä ja tekee tuotteesta uniikin sen kantajalleen. 

Muotin digiointi on 48-60€ (alv. 0%) ja brodeeraus on noin 12€ (alv. 0%). Nimet rintaan ovat noin 8€ (alv. 0%). Laita meille viestiä osoitteeseen info@talliputiikki.fi niin saamme sinulle tarkan tarjouksen!

 

Tietoa meistä!

Talliputiikki on perustettu vuonna 2022 hevos- ja ratsutarvikkeiden verkkokaupaksi. Perustin yrityksen halusta palvella isommin, paremmin ja vahvemmin hevosalan harrastelijoita. Taustalla on ollut ajatus ja unelma nopeasta, luotettavasta ratsastustarvikeliikkeestä netissä, joka saa hevosihmiset tulemaan uudelleen ostoksille. Visionani on tuoda markkinoille kestäviä ratsastusvaatteita sekä hevostarvikkeita ajattomuudellaan sekä ympäristöystävällisyydellään.

Olen pikkutytöstä lähtien ratsastanut ja hoitanut hevosia, sekä olen aina tuntenut vetoa yrittäjyyteen. Jo nuorena minulla oli vahva halu luoda jotain omaa, jotain ainutlaatuista. Loputon kiinnostus hevosien hyvinvointiin, valmentautumiseen sekä muun oman ajan yhdistäminen näiden kanssa sai minut perustamaan Talliputiikin. Vapaa-aikani vietän niin tallilla omaa hevostani hoitaen kuin myös tyttäreni kanssa leikkien hiekkalaatikolla.

Olen oppinut valtavasti matkan varrella. Yrittäjyys on opettanut minulle sinnikkyyttä, määrätietoisuutta ja kykyä sopeutua muutoksiin. Olen kohdannut haasteita ja onnistumisia, mutta jokainen kokemus on tehnyt minusta vahvemman ja viisaamman yrittäjän.
Yrittäjänä minulle on tärkeää tarjota asiakkaille korkealaatuisia tuotteita. Pyrin aina ylittämään odotukset ja luomaan asiakkaille unohtumattoman kokemuksen. Kuuntelen tarkkaan asiakkaiden tarpeita ja pyrin tarjoamaan ratkaisuja, jotka vastaavat näitä tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Julia Kankare, yrittäjä