YLI 150€ TOIMITUKSIIN ILMAINEN KULJETUS YLI 150€ TOIMITUKSIIN ILMAINEN KULJETUS

Tietoa meistä

Mistä kaikki sai alkunsa?

Talliputiikki on perustettu vuonna 2022 hevos- ja ratsutarvikkeiden verkkokaupaksi. Yritys on perustettu halusta palvella isommin, paremmin ja vahvemmin hevosalan harrastelijoita. Taustalla on ollut ajatus ja unelma nopeasta, luotettavasta ratsastustarvikeliikkeestä netissä, joka saa hevosihmiset tulemaan uudelleen ostoksille. Visionamme on tuoda markkinoille kestäviä ratsastusvaatteita sekä hevostarvikkeita ajattomuudellaan sekä ympäristöystävällisyydellään.

Unohtumaton asiakaskokemus.

Verkkokaupan asiakaskokemus halutaan muotoilla mahdollisimman vaivattomaksi sekä miellyttäväksi ja inspiroivaksi. Talliputiikissa me todella välitämme jokaisesta lähetyksestä ja asiakkaasta, siksi haluammekin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Talliputiikki tarjoaakin useita eri kuljetusvaihtoehtoja eri nopeuksin ja arvioiduilla toimitusaijoilla, useita maksuvaihtoehtoja kassalla, kokotaulukot ja "Mikä on kokoni" laskurin oikean koon valitsemiseen. Tämän lisäksi, yksi asiakaslupaus onkin asiakasviesteihin vastaaminen 24h sisällä.

Eettiset ja ekologiset valinnat.

Talliputiikin arvoihin kuuluvat niin eettisyys kuin ekologisuus kaikessa toiminnassamme. Valitsemme tuotteet mahdollisimman kestävän kehityksen aatteen mukaisesti sekä haluamme hyvittää kuljetuksien hiilijalanjälkemme Co2 -raporttien avulla. Valitsemme jatkuvasti myös kumppaneita, jotka jakavat arvokkaat arvomme ja tukevat ympäristöystävällisyyttä.

Yhdessä tekeminen.

Talliputiikin yksi tärkeimmistä pilareista on yhdessä tekeminen. Haluamme olla tukemassa nuoria ratsastusurheilijoita ja sponsoroimmekin heitä. Tämän lisäksi sponsoroimme ja tuemme eri ratsastuskilpailuiden luokkia. Haluamme olla tukemassa lajiamme!

Tämä ostettiin juuri

Kiitos tilauksesta!

Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity! :)

Hiljattain katsotut

Top