Tietoa meistä

Tervetuloa Talliputiikkiin – Suomen omaan, intohimoiseen ratsastustarvikkeiden keitaaseen!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle laajan valikoiman laadukkaita hevos- ja ratsastustarvikkeita suoraan omasta verkkokaupastamme. Talliputiikki on astellut ratsastusmaailmaan vuonna 2022, ja sen jälkeen olemme pyrkineet olemaan ensiluokkainen kumppani kaikille hevosihmisille ympäri Suomen.

Täällä Talliputiikissa ymmärrämme, että tarvitset luotettavia ja laadukkaita varusteita sekä hevosellesi että itsellesi. Siksi olemme solmineet yhteistyösopimuksia alamme parhaiden valmistajien ja maahantuojien kanssa. Toimitamme tuotteita suoraan näiden kumppaniemme varastoilta, mikä takaa nopean toimituksen ja laajan valikoiman.

Mutta emme tyydy pelkästään siihen – haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Siksi ylläpidämme myös omaa pientä varastoa, joka mahdollistaa nopeat toimitukset ja välittömän saatavuuden suosituimmille tuotteillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet joko suoraan meidän omasta varastostamme tai suoraan kumppaneiltamme, jolloin saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja vaivattomasti.

Talliputiikki ei ole pelkästään verkkokauppa – se on yhteisö, joka rakastaa hevosia ja ratsastusta yhtä paljon kuin sinäkin. Haluamme tarjota sinulle paikan, jossa voit löytää kaiken tarvitsemasi hevosellesi ja itsellesi, sekä jakaa intohimosi muiden samanhenkisten kanssa.

Olemme ylpeitä siitä, että toimimme myös välittäjänä arvostetuille brändeille, kuten Makebelle, Limobitsille ja Jolinelle. Olethan siis yhteydessä, mikäli tarvitset omaan hevos- ja ratsastustarvikeliikkeeseesi kyseisten merkkien tuotteita.