Brodeeratut seuravaatteet

Brodeeratut seuravaatteet

Sanotaan, että brodeeraamalla tekstiili saa ylellisen ja näyttävän ilmeen erottumalla muista. Brodeeraus kestää yhtä kauan kuin tekstiilikin ja se ei haalistu tai muuta muotoaan ajan saatossa. Bodeeraukset tehdään koneellisesti tikkaamalla ja värit ovatkin valittavissa kaikissa sateenkaaren väreissä. 

Me Talliputiikissa päätimmekin kokeilla brodeerausta Stiernan Nova hybriditakkiin sekä Aurora kevyt takkiin. Kävimme viemässä brodeeraustoimistoon ja logon lähetimme perässä.  Jotain ohimennen mainittiin logon vektoroinnista, mutta hyvin pärjättiin A4 kokoisella vektoroimattomalla logolla.  

Ensimmäistä kertaa brodeerattava logo pitää digioida ohjelmassa ja on sitten tulevaisuutta varten - se on kertamaksu. Tätä voi suurentaa/pienentää logosta riippuen noin 10-15% jos se ei ole hyvän kokoinen sittenkään. Kuitenkin ennen brodeerausta saimme mitat ja suunnitelman, joten olimme tietoisia koosta! Jos haluaa nimen rintaan, siitä ei tarvitse erikseen mitään tehdä. Ainoastaan pitää päättää fontti useasta eri vaihtoehdosta. 

Tällä ei ole sitten kiire oli ohjeistus brodeeraustoimistolle, kun jo seuraavana päivänä tuli sähköpostiin kuva mallikappaleesta ja sen mitoista. Mitä isompi sen parempi! Seuraavana päivänä se oli jo sinetöity takkeihin ja kysyttiinkin hakupäivää vai miten toimitetaan. 

Brodeeraus oli kaikinpuolin hieno kokemus ja laskulla oli sovittu hinta ilman yllätyksiä, eikä muutenkaan lasku ollut kovin päätähuimaava kun miettii että käyttää samaa muottia jatkossa takkeihin tai satulahuopiin.  

Ulkomailla hevosalalla oli hyvinkin normaalia että ratsastajalla on oma nimensä satulahuovassa ja loimessa brodeerattuna ilman että piti kilpailla kansainvälisiä luokkia. Myös hevosen nimeä näkyi välillä satulahuovissa. 

Kiva tapa erottua ja luo persoonallisuutta! Itse verkassa kyllä kiitän mielessäni satulahuopia, joissa lukee joko ratsastajan tai hevosen nimi. Tietää suurinpiirtein, onko ratsastaja ennen sinua lähtövuorossa vai ei.

Tillbaka till blogg