Lisäravinteet esittelyssä: NAF

Lisäravinteet esittelyssä: NAF

NAF lisäravinteet ovat saapuneet rikastuttamaan Talliputiikin valikoimaa. Tarkoituksena onkin kertoa tarkemmin NAFista yrityksenä sekä heidän ideologiaansa taustalla.

NAF lisäravinteet ovat olleet omalla hevosellani käytössä, sekä monilla talleilla, joissa olen ollut töissä. Tutustuin aikanaan NAFin edustajaan Sveitsissä ollessani ja hän kertoi, miksi NAF on niin suosittu ja mihin kaikki pohjautuu. Sen jälkeen olenkin luottanut kyseisen merkin lisäravinteisiin. 

NAF on englantilainen perheyritys, joka on aloittanut tuotteiden kehittämisen yli 30 vuotta sitten Englannissa. Alkuaikoinaan NAF aloittikin hyvin nopeasti yhteistyön Englannin ratsastusmaajoukkueen kanssa. Ideologia perustuu raaka-aineiden laillisuuteen ja korkealuokkaisuuteen, "Clean Sport", ja että jokainen niin lasten shetlanninponi kuin huippu urheiluhevonen ansaitsee parhaimmat tuotteet itselleen, eli "Five Star Treatment". Nämä ovatkin jokaisessa purkissa NAF logon alla. Naf tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita tuotteita nivelistä, hengityksestä, kavioista, ruuansulatusta, suoliston terveydestä ja rauhoittavista lisäravinteista silkkisen harjan ja hännän showshineihin, supershampooihin ja ylelliseen nahanhoitoon, jotka kaikki on suunniteltu tarjoamaan sinulle jotain hevosesi jokaiseen tarpeeseen.

Mitä sitten tulee tuotevalmistukseen, ovat NAFin tuotteet kehitelty yhdessä eläinlääkärien, ravitsemusasiantuntijoiden sekä yliopistojen kanssa. Mielenkiintoisinta on myös se, että tuotteita testataan jatkuvasti. Esimerkiksi, GastriVet on osoittanut Ruotsissa erinomaisia tuloksia vatsahaavan parantumisen edesauttamisessa. Sen sisartuote, GastriAid, on taas tarkoitettu ylläpitämään mahan kuntoa ja ennaltaehkäisemään vatsahaavaa hevosella. Tuotteet ovat turvallisia käyttää, doping-vapaita sekä niitä voidaan käyttää muiden eläinlääkärin tuotteiden kanssa yhdessä. 

NAF tunnetaankin lisäravinteiden edelläkävijänä. Tuotteet pohjautuvat yrtteihin ja niiden yhdistelyyn. Puhtaus ja korkealuokkaisuus raaka-aineissa seuraavat tuotteesta toiseen. Yrityksenä NAF kuvaileekin että sen ennennäkemätön sitoutuneisuus ja omistautuneisuus tuotteiden kehittämiselle onkin nostanut sen kyseiselle asemalle huippuratsastajien keskuudessa - ja se myös näkyy! 

 

Tillbaka till blogg