Parhaat ratsastushousut ikinä

Parhaat ratsastushousut ikinä

"Istuvuus, se että ne ovat erityisen mukavat ja huomaamattomat päällä, kestävät hyvin käyttöä ja tottakai miellyttävät ulkonäöllisesti"

Järjestimme syyskyyssa Happyriderin kanssa arvonnan, jonka palkintona oli Equestrian Stockholmin Midnight Navy ratsastushousut oman valinnan mukaan joko kokopaikkaisena tai polvipaikkaisena. Pyysimme arvonnassa kertomaan mikä on sinulle tärkein ominaisuus ratsastushousuissa ja saimmekin yli 160 vastausta. 

Moni kommentoija kertoikin ratsastushousujensa täyttävän niin kaikki mukavuudelliset vaatimukset kuten myös ulkonäöllisetkin. Tämän lisäksi, ratsastushousujen tulisi kestää pitkään. 

Equestrian Stockholmin ratsastushousut ovat saatavilla 4-suuntaisesta joustavasta materiaalista ja kokopaikkaisena tai polvipaikkaisena silikoni gripillä. Ainutlaatuiset ratsastushousut, jotka on suunniteltu kauniin tummansinisiksi. Viimeistelty kauniilla Equestrian Stockholmin logolla. Hyvä grippaikka, mukavat kännykkätaskut ja superpehmeä kangas tekevät niistä täydelliset ratsastushousut. 

Hieman enemmän eleganssia ja ajattomuutta haluavalle, suosittelisimme Makeben ratsastushousuja joko Anna -malliston polvipaikkasena tai Petra -malliston kokopaikkaisena. Nämä housut ovat Italiassa valmistettu ja materiaali on myös tullut Euroopasta. Makeben ratsastushousut hylkivät likaa ja ovat "maailman mukavimmat päällä", kuten eräs asiakkaamme sanoi istuessaan ne päällään kotisohvallaan. Tämän jälkeen hän tilasikin jo toiset samanlaiset ratsastushousunsa eri värisenä. 

Tillbaka till blogg